Informasjon om festivalområdet

MAT & DRIKKE

Det vil være lov å ta med medbragt mat, men kun mat som får plass i en liten sekk/ veske, da det vil være begrenset med utsalgssteder for mat. Vegetar og glutenfrie alternativer vil også være tilgjengelig.
Det vil være mange utsalgssteder for drikke.
Det vil bli solgt alkohol på dette arrangementet. Ha I.D klar ved hvert kjøp.
Det vil være mulig å betale med både kort og kontant. Vi ønsker at dere bruker «Tap & Pay», om mulig. Det vil ikke bli lagt til en ekstra betalingsmåte (vipps eller lignede).
Det vil være tilgang på flere vann-stasjoner på området.

LYD & BILDE

Voldsløkka er en stor konsertarena og vi har satt inn ekstra tiltak på både lyd og skjermer, slik at alle på området vil kunne få med seg alt som skjer på scenen.
Det vil bli utdelt gratis ørepropper.

SIKKERHET

Oslo Sommertid tar sikkerhet på alvor. Det vil være profesjonelle aktører på plass med ansvar for sikkerhet. Det vil også være helsepersonell på plass. Voldsløkka på Sagene er et stort området og vil oppleves som meget romslig med god plass til alle. Vi bruker kun de aller beste samarbeidspartnerne på sikkerhet og medisinsk assistanse. Teamet har bred erfaring fra store kommersielle arrangementer. For mer informasjon gå til politiets informasjon om sikkerhet angående arrangementer.

DIVERSE

Toaletter vil være tilgjengelig inne på området med kapasitet i henhold til antall mennesker.
Dette arrangementet har ingen aldergrense, men barn under 15 år må være i følge med voksne.
Størrelsen på området og antall mennesker gjør at vi ikke har tilrettelagt for sitteplasser inne på området.