OBOS

Obos presenterer Oslo Sommertid

Boligforvalteren OBOS er hovedsponsor for OSLO SOMMERTID på Voldsløkka, Oslo. 

OBOS har som visjon å bygge fremtidens samfunn. Det betyr ikke at vi ikke bare skal bygge boliger, men bidra til det gode liv også utenfor hjemmets fire vegger. En by med rikt kulturliv er et godt sted å bo. Derfor støtter OBOS kulturlivet og bidrar til å skape nye arenaer.

OBOS KREDITTKORT GIR DEG FORDELER

OBOS-medlemmer 10% tilbakebetalt om det betales med OBOS kredittkort, som er den faste kulturrabatten ved kjøp med OBOS Kredittkort (Maks 2 500 kr i rabatt pr år).
Husk at du får mest deal hvis du betaler hele fakturaen ved forfall. Priseksempel: 15.000 kr i benyttet kreditt o/12 mnd. gir 23,45 % eff. rente, totalt 16.600 kr.

Bestill OBOS kredittkort her

OBOS-medlemmer får også mulighet til å komme raskere inn på arenaen ved å vise frem sitt OBOS Kredittkort, eller sitt ordinære bankkort fra OBOS-banken.

DET LØNNER SEG Å VÆRE OBOS-MEDLEM

Som OBOS-medlem stiller du foran i boligkøen. Medlemskapet gir deg forkjøpsrett på 90 000 nye og brukte boliger over store deler av landet. I tillegg til kulturrabatten du får ved å bruke OBOS Kredittkort, får du også bedre pris på lån, sparing og forsikring, rabatt på en rekke kulturopplevelser, samt rabatter på en mengde produkter og tjenester innen bolig. Det koster 200 kroner i året å være medlem. Ved innmelding betaler du i tillegg en lovpålagt engangsandel på 300 kroner.

Meld deg inn her