Sigrid

Sigrid

«Dette blir så sinnsvakt gøy!»

Det er med stor glede og stolthet vi kan informere om at hele Norges Sigrid kommer til Oslo Sommertid 26. juni, samme dag som Taylor Swift og Veronica Maggio.

Norges nye popstjerne Sigrid Solbakk Raabe legger ikke skjul på at hun gleder seg til å opptre på samme scene som verdens for tiden største popstjerne.

«Det blir kjempekult å få dele scene med en artist jeg har hørt på siden ungdomsskolen. Dette blir så sinnsvakt gøy!» – Sigrid

Sigrid har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland, og Taylor Swift har for lengst latt seg imponere av det norske pop-fenomenet fra Ålesund. Da Taylor Swift i desember 2019 ble kåret til tiårets største kvinnelige artist under Billboard’s Woman of the Decade Award trakk hun frem Sigrid som en av de nye spennende kvinnelige artistene hun mener går sine egne veier og som verden ville komme til å høre mer fra. I 2019 var Taylor Swift verdens best betalte popstjerne ifølge tidsskriftet Forbes.

«En bedre attest er det vanskelig å få. Jeg er utrolig stolt over at vi har klart å samle disse fantastiske artistene på Oslo Sommertid. Jeg tror dette kommer til å bli en konsert for historiebøkene» – Peer Osmundsvaag, All Things Live

Sigrid ble utpekt til BBC Music’s «Sound of 2018.» Blant tidligere vinnere av prestisjeprisen er Adele, Sam Smith og Ellie Goulding. Hun er også å finne på Billboards liste for «100 Best Songs of 2017» og «10 Pop Stars to Watch in 2018». Spotify-følgerne hennes er tredoblet siden begynnelsen av 2019, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Hennes første hele album, Sucker Punch, fikk svært gode anmeldelser og Dagbladets anmelder mente at «verden trenger ei popstjerne som Sigrid».

I 2017 ble debutsingelen «Don’t Kill My Vibe» kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidende og Dagsavisen. Også internasjonal musikkpresse omfavnet den unge banebrytende popstjernen fra Ålesund som vant Spellemann-prisen for Årets nykommer i 2017. Hun opptrådte på Coachella-festivalen i California i 2018 og på Glastonbury-festivalen i England i fjor. På Oslo Sommertid 26. juni vil hun opptre for sitt største publikum på norsk jord så langt i karrieren.

Oslo Sommertid

Fredag 26. juni: Taylor Swift // Sigrid // Veronica Maggio – flere artister kommer

Lørdag 27. juni: Kendrick Lamar – flere artister kommer

Billetter i salg nå.