Klovner i Kamp

Klovner i Kamp

KLOVNER I KAMP – NATTENS SØNNER VENDER TILBAKE
Klovner I Kamp så dagens lys på Tåsen for snart 25 år siden. I løpet av disse årene har gruppa etablert seg som et av landets mest populære band og spiller for utsolgte hus over hele landet. Nå er de klare for Oslo Sommertid på Voldsløkka i Oslo, den 30. juni!

Dette er deres første konsert på Tåsen siden bandet ble stiftet og anledningen er på flere måter spesiell for gutta. Ikke bare er det deres første konsert på hjemmebane – scenen de nå skal dele med Eminem ligger bare et steinkast fra blokka der de skrev og spite inn de to første albumene SCHWIN og BJØLSEN HOSPITAL.

Låter som «Nattens Sønner», «Fritt Vilt», «Schwin på Schwin», «Kaninkoker», «Damer» og «Varsko» ble skrevet i mursteins blokka på Bjølsen. En blokk med kummerlige leiligheter, fellesdass på gangen og så mange ustabile beboere gutta døpte den Bjølsen Hospital.

Det var i gatene rundt Voldsløkka bandet ble til, tok sin form og la grunnlaget for de neste 25 årenes enorme suksess. Det er en underdrivelse å si at gutta gleder seg til endelig å spille på hjemmebane og skulle få dele scene med en av hip hopens største legender – Eminem.

«At vi skal åpne ballet når Eminem kommer til Tåsen, nabolaget hvor vi vokste opp, er såpass spesielt at vi har lyst til å rope det høyt! Vi skrev de første låtene våre i blokka ved siden av scena og hadde vi den gang visst at Eminem en dag skulle spille på Voldsløkka så hadde det gått helt rundt for oss. Vi bor fremdeles på Tåsen og det kommer til å bli helt absurd å sykle ned til Voldsløkka i slutten av juni og sparke i gang konserten på Voldsløkka.»

Klovner I Kamp består av Aslak «Alis» Hartberg, Thomas «Fingern» Gullestad og Esben «Dansken» Ullbæk Bundgaard Jørgensen Selvig,